søndag 13. mars 2011

Muffins - Egg, Bacon & Kylling

Etter å ha gått på ketolyse en stund, ser jeg at mitt gjentatte problem er mat når jeg er på farten. Jeg finner meg ofte i å hoppe over måltider fordi at jeg ikke har tid til enten å steke egg og bacon, eller lage meg en salat. Så i kveld lagde jeg noen muffinser som jeg skal fryse ned, slik at jeg kan ta de med meg enten som lunch eller spise som frokost i farten. 

Det du trenger for å lage disse er:
  • 12 egg  
  • 10 ss fløte 
  • 200 gr. bacon  
  • 300 gr. raspet kvitost  
  • 200 gr. kylling 
  • 1 rødløk 
  • 2 ts bakepulver  
  • Salt & pepper

Pisk sammen egg, fløte og bakepulver i en bolle. Stek deretter små biter av bacon sammen med hakket rødløk og kylling. Miks dette i eggeblandingen og smak til med krydder etter ønske. Smør muffinsformer og fordel blandingen i disse. Pass på at blandingen er gjevnt fordelt slik at det ikke blir bare egg i noen, og mye kjøtt og ost i andre. Stek dem på 190 grader i ca 30 minutter, avhengig av hvilken ovn du har. 


Før steking



Etter steking

1 kommentar:

  1. Dette virker som en fin og oversiktlig blogg. Har savnet en blogg hvor oppskrifter er i fokus. Håper det blir flere:)

    SvarSlett